nedeľa 24. apríla 2016

Radostný návrat do vlasti

Nášmu čitateľovi je iste dobre známe, že 21. apríla 2016, ako na truc práve v deň narodenín Juraja SMATANU, bola zverejnená informácia o odvetných opatreniach KREMĽA namierených proti novinárom českých médií pôsobiacich v Rusku. Odvetné kroky sú reakciou na to, že české ministerstvo zahraničných vecí na základe odporúčania zo strany BIS ČR nepredĺžilo akreditáciu ruským novinárom Vladimirovi SNEGIREVOVI a Alexandrovi KURANOVOVI. Horúcimi českými kandidátmi na odobratie akreditácie sú Miroslav KARAS (Česká televize), Martin DORAZÍN (Český rozhlas) a Jiří JUST (Aktuálně.cz a Hospodářské noviny). V tejto súvislosti pripomíname, že KARAS a JUST sú stálicami Raráškovho olympu západných agentov, trollov a užitočných idiotov.

Podľa našich informácií Jiří JUST bol ešte v nedávnej v minulosti nula, o ktorej pozdvihnutie sa postarali KOZERENKOVCI – rodičia jeho manželky Poliny JUSTOVEJ-KOZERENKO. Jiří JUST ako vychádzajúca hviezda českej žurnalistiky ešte prednedávnom písal proruské články pre Hlas Ruska, vzápätí však začal spolupracovať s Aktuálně.cz a Ihned.cz a písať pre ne, naopak, protiruské články. Keďže ale podľa našich informácií svojej polovičke v poslednej dobe systematicky zahýba, KOZERENKOVCI sa o jeho zotrvanie v služobnom postavení viac nezasadia.
 

Miroslav KARAS predstavuje špičku protiruskej propagandy akreditovanej v Rusku. Jeho manželka  Julita KARASOVÁ je Poľka, pracuje ako redaktorka  Poľského rozhlasu a v MOSKVE sa často stýka s osobami z prostredia amerických mimovládnych organizácií. Jeho dcéra Michaela KARASOVÁ podľa našich informácií pôsobí v MOSKVE ako stážistka v Carnegie Moscow Center, ktorý predstavuje regionálnu pobočku Carnegie Endowment for International Peace so sídlom vo WASHINGTONE, D.C.


Aj Martin DORAZÍN sa uvádza ako jeden z možných kandidátov na ukončenie svojho pôsobenia v MOSKVE. Nepatrí síce k najvychytenejším protagonistom šírenia protiruskej hystérie, po preštudovaní jeho diela sme sa však rozhodli pre jeho bezodkladné zaradenie do Raráškovho zoznamu.


Ktoríkoľvek dvaja z trojice menovaných sa v najbližšej dobe rozlúčia so svojou stoličkou, zo srdca im prajeme veľa úspechov v pracovnom živote a príjemný návrat do vlasti!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára