utorok 19. apríla 2016

Oslovili sme komisiu pre ideologickú čistotu

Nedalo nám a napriek všetkej našej skromnosti sme v sebe našli dostatok odhodlania a sebadôvery, aby sme oslovili osvietenú komisiu projektu www.konspiratori.sk so žiadosťou o zaradenie nášho webu do jej zoznamu.  Náš prosbopis uverejňujeme po typografických úpravách na Raráškovom webe.

Vážený pán SMATANA i celá osvietená komisia pre ideologickú čistotu! Dovoľujem si požiadať Vás  o zaradenie stránky www.raraskovzoznam.blogspot.sk do zoznamu závadných médií, ktoré neradno ani navštíviť, nieto v nich ešte inzerovať. Svoju žiadosť vo svojom mene i v mene celého nášho pracovného kolektívu podkladám nasledujúcimi skutočnosťami, na základe ktorých je zrejmé, že náš web si zaradenie do Vášho zoznamu nepochybne zaslúži: 

1. Stránka obsahuje vulgárnu karikatúru Juraja SMATANU v jeho životnej role, jeho rozsudok smrti a tiež iné materiály, ktoré možno interpretovať ako výzvy k násiliu, extrémistický obsah, agresívne osobné útoky na pána SMATANU, ktorý sa prednedávnom sám označil za našu obeť, "vyrovnávanie si účtov" a pod. (kritérium 4)
2. Stránka nemá jasného vlastníka a autorov. (kritérium 5)

Za kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem! 

S úctou 
Slavomír RARÁŠOK

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára