sobota 21. mája 2016

Nové skutočnosti svedčiace v neprospech Juraja SMATANU

Je až zarážajúce, koľko okolností potvrdzuje pravdivosť trvdení, že Juraj SMATANA nezvláda svoju sexuálnu slabosť pre maloleté osoby v pubertálnom veku. Množstvo z nich pritom nemožno vysvetliť nejakými ad hoc vyfabrikovanými skutočnosťami. Veď začiatok tvorby jednej zo SMATANOVÝCH sexuálnych obetí sa podľa údajov na jej blogu datuje marcom 2015, ktorý nasledoval takmer bezprostredne po incidente popísanom v zázname zo stretnutia bližšie nezisteného spravodajského dôstojníka s jej matkou (ďalej len "Záznam"). Stojí pritom za zmienku, že básnická tvorba autorky podľa jej vlastnej interpretácie reaguje na predčasnú stratu ilúzií o svete po dejepisárovom sexuálnom excese namierenom voči jej osobe. Juraj SMATANA síce cynicky naráža na možnosť, že jej články boli antedatované, nič podobné však zrejme nebude môcť uviesť o diskusnom príspevku, ktorý spomíname nižšie. 

Aj v prípade sformovaných postojov k dotknutým osobám sa vždy usilujeme zaujímať súdy čo najzodpovednejšie, o čom svedčí napríklad naše prvotné váhanie so zverejením Záznamu. Pátrali sme preto dnes po ďalších faktoch, ktoré by mohli potvrdzovať alebo vyvracať podozrenia na adresu Juraja SMATANU. Okrem tých, ktoré sme na našej stránke už uviedli, narazili sme aj na pozoruhodný diskusný príspevok z roku 2010, ktorý spomínané podozrenia, žiaľ, ďalej potvrdzuje:

Prečo ste zmazali informácie že Ivan C. (neskorší nositeľ ocenenia BIELA VRANA Považskobystričan Ivan CEHELSKÝ: poznámka Slavomír RARÁŠOK) mal pedofilné sklony keď sú aj fotky ??? A keď ste to už zmazali, tak prečo ste tu nechali KRIVÉ ničím podložené obvinenia voči pánovi Harvánkovi ??? Je to preto pán Smatana že ruka ruku myje ( alebo pedofil pedofila kryje ) ??? Ževraj aj Vy máte riadne za ušami v tomto smere....čítali sme na mogonov.sk že ste mal problém sa ovládať pri 15 ročných študentkách...,viete, tieto mladé devčatá si nič nenechajú pre seba a dnes neni problém aby vám to aj povedali do očí pred policajtami....


Príspevok sa nachádza na stránke Považská Bystrica OTVORENE a odkazuje na bližšie nezistené údaje na webe www.mogonov.sk. Je evidentné, že citovaný príspevok z roku 2010 nie je možné spätne vyfabrikovať, keďže je zverejnený na webovej stránke prevádzkovanej samotným SMATANOM. Možno, pravdaže, povedať, že ide o anonymný príspevok a že sa tvrdenia v ňom obsiahnuté nikdy oficiálne nepotvrdili. Podobných svedectiev je však už akosi priveľa na to, aby ich bolo možné považovať za dielo náhody. Keď sa SMATANA v diskusii k Záznamu usiloval vyvrátiť podozrenia voči svojej osobe tým, že by sa informácia o podobnom incidente po jeho meste rozšírila, zrejme nerátal s tým, že podobná okolnosť môže hrať aj v jeho neprospech. To, že požíva postavenie učiteľa a jeho obete zrejme nechú riskovať problémy spojené s obvinením učiteľa, ktorý vo vzťahu k nim vždy ťahá za dlhší koniec, ešte neznamená, že informácie o jeho výčinoch sa nemôžu šíriť. Nech je to už v danom smere akokoľvek, je isté, že informácie o prejavovaných hebefilných sklonoch Juraja SMATANU sa už v minulosti objavili. Opäť ide o ďalšiu skutočnosť, zapadajúcu do širšej mozaiky poznatkov o SMATANOVEJ osobe.

V RARÁŠKOVOM zozname nájdeme viacero stálic propagandistického Olympu, ktoré vykazujú znaky zvlášneho sexuálneho správania. V tomto kontexte možno spomenúť napríklad "umelecké vystúpenie" gay pornoherca a agenta BIS pôsobiaceho v think-tanku Evropské hodnoty Jakuba JANDU. Za zmienku stojí aj incestný voyeurizmus charakteristický pre detstvo Mariana JASLOVSKÉHO a potreba menovaného verejne rozoberať svoje masturbačné zvyklosti v danom veku. Počiny týchto ľudí síce možno označiť za podivné, v istom zmysle ich však možno charakterizovať aj ako neškodné. Veď v daných prípadoch niet ľudí, ktorým by bola spôsobená psychická či citová ujma porovnateľná s tou, ktorú možno vnímať prostredníctvom básní jednej zo SMATANOVÝCH obetí. Pri pohľade na posledné SMATANOVE videá na Youtube (Morfujúce TABLO - oktáva 2008 - 2016. Gymnázium Považská) má človek strach, koľko podobných obetí existuje.

7 komentárov:

  1. Co sa tyka toho "blogu sexualnej obete z roku 2015" - datum zverejnenia dokaze admin zmenit par kliknutiami a co je este podstatnejsie, google ho zaindexoval az v maji 2016. Takze niekto ho zalozil pred par tyzdnami a potom upravil, aby sa zdalo, ze je rok stary. A ta citliva studentka to zjavne nebula.

    A kto to bol? No zrejme vy. Aspon tak mi to vydzata z toho, kolko energie na okydavanie Juraja Smatanu vynakladate :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prosím vás, nebuďte cynický. Obviňovanie RARÁŠKA tu už raz bolo: http://raraskovzoznam.blogspot.sk/2016/05/pedofilny-smatana-alebo-ako-raraska.html. Ako uvádza ktorýsi diskutér na mogonov.sk, skôr je pravdepodobné, že autorka poblbla nastavenia blogu a vypla indexovanie. Proti SMATANOVI svedčí celý rad vzájomne spätých skutočností http://raraskovzoznam.blogspot.sk/2016/05/sprisahanie-proti-osobe-smatanu.html. Váš postup sa nesie v duchu príslovia "topiaci sa aj slamky chytá". Žiaľ, to chytanie sa slamky je na úkor nevinnej dievčiny.

      Odstrániť
    2. Teda tvrdite, ze studentka omylom po zalozeni blogu vypla indexovanie a až potom, čo blog opustila a preniesla na Pravdu ho dodatocne znova zapla? To uz vyzera pravdepodobnejsie cielena kompromitacna kampan - tym skor, že blog o obtazovani vysiel krátko po zverejneni tej udajnej spravy SIS. Slovami T.E.Rostasa:"Nahoda? Nemyslim si.."

      Takže nehnevajte sa, hlavnymi podozrivymi ste Vy. Osobe Juraja Smatanu venujete viac času než ktokoľvek iný, len od aprila 2016 ste o ňom napísali 10 článkov. Vaša obsenia mi pride až úchylná, ale tak to už Váš problem ako nakladáte so svojím životom. Každý sme si pánom svojho šťastia.

      Odstrániť
    3. Úchylný je ledajak výčin Juraja SMATANU, ktorý popisuje na svojom blogu študentka z POVAŽSKEJ BYSTRICE a ktorý je predmetom záznamu spomínaného na našom webe. Neviem, z čoho by som mal byť podozrivý ja a náš pracovný kolektív. Poéziu zatiaľ nikto z nás vrátane mňa nepíše. Ak mi chcete prisúdiť básnické črevo, milerád vás vysmejem. Mohli by ste tiež pridať obvinenie z vyfabrikovania diskusného príspevku na SMATANOVOM webe z roku 2010, vytvorenia textu pána BAVOLÁRA v relácii KONŠPIRAČNÝ BYT a i. Myslím, že by z toho bola krásna konšpiračná teória podľa vkusu Juraja SMATANU.

      Odstrániť
    4. Roman Nemec, ide o stredoškoláčku, ktorá najskôr vôbec netuší, čo ktorá možnosť v redakčnom systéme znamená. Keď to nastavovala, mohla si myslieť čokoľvek. Možno chcela dosiahnuť presný opak, to je dnes ale úplne jedno.
      Viete, čo by ma ale zaujímalo? Prečo si dávate tak záležať, aby ste dokázali, že Smatana je nevinný a celé je to narafičené proti nemu? Mne je v prvom rade ľúto úbohého dievčaťa. Vy vymýšľate ťažkopádne konštrukcie, aby ste dokázali, že k ničomu nedošlo. Tvrdíte, že niekto začal písať básne na objednávku, aby poškodil toho vášho Smatanu. A nastražovať kopu ďalších vecí, aby všetko hovorilo proti nemu. Píšete o podozrivých, keď jediný podozrivý je ten dejepisár.
      Nehanbíte sa?

      Odstrániť
    5. Alexandra Vihorlatská: Z jednoduchého dôvodu - viem, aké jednoduché je tie dôkazy podvrhnúť ak niekto chce. Hento je robota tak na pár hodín. A pán Rarášok zjavne veľmi chce, keď o Smatanovi píše aspoň 2 články týždenne.

      Zaráža ma hlavne to, že "dôkazy" sa proti Smatanovi sa objavili takmer súčasne. To správa SIS unikla a anonymná školáčka sa rozhodla zdokumentovať v správe spomínané obťažovanie naraz úplnou náhodou? Tá jej údajne rok stará stránka je už len čerešničkou na torte - podľa google sa zjavila len pred 2 týždňami.

      Pokiaľ sa Smatana dopustil obťažovania, tak je to robota pre orgány činné v trestnom konaní. Ale takéto anonymné kydanie špiny rád nemám. Vy si tú "študentku" kľudne ľutujte, no zatiaľ nie je dokázané ani to, že nejaká školáčka existuje. Kľudne to môže byť aj tlstý chlap s pivným pupkom, platfusom a desiatimi dioptriami.

      Odstrániť
    6. Bodaj by sa RARÁŠOK SMATANOVI nevenoval, keď sa SMATANA denno-denne venuje kydaniu špiny na každého, s kým ideologicky nesúhlasí; vrátane označovania za ruských agentov a pod. RARÁŠOK si osvojil SMATANOVU metodiku odhaľovania agentov cudzích mocností a vytýčil si cieľ robenia SMATANOVHO zrkadla, čo sa mu, súdiac podľa SMATANOVÝCH reakcií, pomerne darí. A to napriek tomu, že sa predmetným aktivitám pre množstvo pracovných povinností nemôže venovať tak často, ako SMATANA osočovaniu ideových nepriateľov. To ale nerobí RARÁŠKA zodpovedného za všetku špinu, ktorá o SMATANOVI vypláva na povrch.
      Mimochodom, už vidím študentku, ktorá nemá žiadne dôkazy (k incidentu došlo podľa existujúcich informácií osamote) a pokračuje v štúdiu na rovnakej škole, že oznámi na svojho učiteľa, že ju obťažoval. Učiteľ vždy ťahá za dlhší koniec a odvolávanie sa na orgány činné v trestnom konaní je farizejstvo.
      Mimochodom, pán NEMEC: tvoríte básne? Osobne ich písať neviem, ale keď som sa o to v mladosti snažil, vôbec mi to nešlo. Určite by som nenapísal päť takýchto básní, Záznam a množstvo ďalších dokumentov za vami spomínaných pár hodín (nechajme bokom pomyslené vyfabrikovanie dokumentu z roku 2010 a i.). Možno vy áno.
      V každom prípade však svedčí v môj prospech, že som tvorivosti apriori neschopný a aj podľa vyjadrenia Juraja SMATANU mám veľmi obmedzenú kreativitu. Spomeňme si predsa na SMATANOVO vyjadrenie pre Aktuálne.sk:

      Krátko po tom, čo ste publikovali svoj zoznam podozrivých webov, prišiel iný zoznam, tzv. Raráškov zoznam. Ktosi si dal námahu a vypísal novinárov, blogerov, sociológov, politológov, ochranárov a tak ďalej, ktorých označil ako agentov Západu. Nedostalo sa k vám, kto to bol?

      Myslím si, že mi ktosi písal, kto je za tým zoznamom, ale to meno mi nič nehovorilo, a ani ma to vlastne nezaujíma.

      Čo mohlo byť účelom?

      Táto scéna má veľmi obmedzenú kreativitu. Obvykle kopíruje nápady. Samozrejme, nevytvorili zoznam propagandistických nástrojov „druhej strany“ s príkladmi dezinformačných textov, pretože to by sa ani nedalo Vytvorili menný zoznam nepriateľských osôb. Najjednoduchším nástrojom propagandy je vytvárať dichotómiu dobro verzus zlo. Namiesto kritiky obsahu ponúkli obraz nepriateľa: „zlí Židia“, „zlí Američania“, „zlí mimovládkari“. Snaha brániť našu krajinu pred pôsobením dezinformačnej propagandy je tým vykresľovaná nie ako prejav vlastnectva a túžby po demokracii, ale ako posluhovanie temným silám za mrzký peniaz.

      http://aktualne.atlas.sk/slovensko/spolocnost/dovnutra-ruskej-propagandy-su-rychli-ukrajinu-nahradila-syria.html

      Zoberte si teda poučenie z týchto slov a písanie básní, poviedok a pod. mi, prosím, nepripisujte.

      Odstrániť