nedeľa 1. mája 2016

Vítame integračné procesy na poli mimovádnych organizácií

SIS-kári z BANSKEJ BYSTRICE spolu so svojimi americkými partnermi a spojencami rozhodli sa osviežiť zaprdený vzduch v priestore "slovenských nezávislých mimovládnych organizácií" a uviesť do činnosti ventilátor pod názvom "GLOBSEC". S vedomím, že vzduch v danom priestore sa týmto činom síce nevymení, ale aspoň si trošku zacirkuluje, začlenili sa pod jednotnú značku "GLOBSEC" Slovenská atlantická komisia ("Slovak Atlantic Commission"), "Central European Policy Institute" (po novom GLOBSEC Policy Institute) a "Center for European Affairs", ktoré donedávna spadali pod organizáciu s názvom Stredoeurópska strategická rada ("Central European Strategy Council"; dnes GLOBSEC). Spolky chcú očividne ťažiť z "renomé" konferencie GLOBSEC, ktorá je projektom Slovenskej atlantickej komisie a ktorá slovami nášho priateľa Pavla DEMEŠA predstavuje "jednu z najvýznamnejších bezpečnostných konferencií celosvetovo".

K našej radosti sme tiež zaregistrovali informáciu, že sa k spomínanému procesu pripojila aj cestovkárska materská škola na Fakulte politických vied a medzinárodných vzťahov Univerzity Mateja Bela v BANSKEJ BYSTRICI. Spolu s Róbertom VASSOM, Martinou ŠINKOVIČOVOU, Petrom TEREMOM a ďalšími osobami z Raráškovho zoznamu sa preto  tešíme nedávnemu založeniu medzinárodného vzdelávacieho centra GLOBSEC  Academy  Centre, ktoré bude vychovávať novú generáciu agentúrnych prostriedkov Slovenskej informačnej služby. Je nám ľúto, že sa naše obľúbené Euroatlantické centrum ("Euro-Atlantic Centre") zrejme odsúva na menej významnú koľaj v rámci náboru osôb konajúcich v prospech našich kamarátov na Vajnorskej ulici v BRATISLAVE. Na druhej strane sme však známi prívrženci recyklácie  a na dôkaz, že integračným procesom na danom poli skutočne fandíme, vytvorili sme pre GLOBSEC Academy Centre nasledujúci grafický návrh loga.


Týmto bezodplatne odstupujeme novovzniknutej organizácii práva k nášmu dielu v rozsahu jeho používania na propagačné a reprezentačné účely.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára