pondelok 13. apríla 2015

Prišlo nám mailom od Grišu

Sme potešení, že nás poctil svojim utešeným pozdravom v ruskom jazyku súdruh Griša MESEŽNIKOV a kol.:


"Vážený súdruh Rarášok,

po tom, ako sme sa oboznámili s Vašou správou, poradili sme sa a dospeli sme k záveru, že potrebujete solídnu pomoc. Obráťte sa ku svojím priateľom k Moskve a oni Vám určite pomôžu. Veľmi dobrí špecialisti sú napríklad v Inštitúte Serbského alebo v Centre Kaščenka.

Uvidíte, že Vám po ich pomoci bude ľahšie.

Prajeme Vám úspech."

Ďakujeme Grišovi za (azda familiárne) oslovenie "súdruh"; radi by sme však podotkli, že sme na rozdiel od neho nikdy nepôsobili ako pracovníci ústavu marxizmu-leninizmu a takéto oslovenie nám nenáleží. Obdobné konštatovanie sa týka potreby odbornej starostlivosti v ním uvedených zariadeniach. Úspech mu vzhľadom na povahu jeho činnosti na Slovensku priať nebudeme, v každom prípade mu však ďakujeme za ochotu odporúčiť nám ustanovizne, s ktorých starostlivosťou má iste dobré skúsenosti. Želáme mu skoré zlepšenie zdravotného stavu!

3 komentáre:

  1. Takýchto to máme našich dobrodincov !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po dvoch dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v takomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    OdpovedaťOdstrániť